04 December 2013

Jalan2 di Pasar Bundle Batu Pahat

 
Ambil wife blk kerja malam kemudian terus balik ke batu pahat. Sampai  bp terus ke bundle batu pahat dekat area pasar @ jalan idrus. Pegi jalan2 tengok2 ada barang yang berkenan di hati atau tidak untuk isi rumah sewa yang baru dibeli. Dapat berjimat sikit duit yang semakin surut.Lihat Peta yang Lebih Besar Oleh kerana hari sabtu dan ahad terlalu ramai orang, barang pon dah tak banyak kerana kami sampai pon sudah pkl 9 stgh pagi. Pusing2 lihat barang banyak dah abis dan harga agak mahal oleh kerana hari minggu. Buat keputusan untuk pergi esok hari iaitu pada hari isnin kerana ambil cuti sehari untuk pegi pemaju rumah yg baru dibeli. 
Oleh kerana hari sabtu dan ahad terlalu ramai orang, barang pon dah tak banyak kerana kami sampai pon sudah pkl 9 stgh pagi. Pusing2 lihat barang banyak dah abis dan harga agak mahal oleh kerana hari minggu. Buat keputusan untuk pergi esok hari iaitu pada hari isnin kerana ambil cuti sehari untuk pegi pemaju rumah yg baru dibeli.

 
Sarapan pagi kat kedai makan di lorong belakang surau india batu pahat. Kedai nie amat popular bagi pengunjung tetap bandle disini. Kalau pagi hari sabtu dan ahad mesti meja penuh dan kalau bungkus pon mesti kena beratur.

 

No comments:

Post a Comment